Välkommen till

Daar Service AB

Företagsstädning Kungälv

Behöver du och ditt företag hjälp med städningen passar vår företagsstädning perfekt för er. Städningen utförs alltid utifrån kundens önskemål och behov, om det finns några det vill säga. Väljer ni att anlita oss för den här tjänsten kommer vi anpassa städningen, så att den täcker era behov.

Finns det inga önskemål eller behov utgår vi helt från vår egen checklista. Självklart genomför vi all städning på ett noggrant och effektivt sätt, oavsett om det finns önskemål eller inte. Vi har erfarenheten och kunskapen som behövs för att kunna genomföra en professionell företagsstädning med fina resultat. Med vårt arbete utgår vi från Kungälv men vi arbetar även i dess omnejd.

Ifall du är i behov av hjälp med företagsstädningen finns vi här för er! Kontakta oss redan idag så lägger vi upp en plan för städningen. Vill du läsa mer om tjänsten hittar ni mer information under Företagsstädning.

 

Om oss

Ett kompetent städföretag

Välkommen till oss på Daar Service AB! Vi är ett nystartat städföretag med mångårig erfarenhet i ryggen. Den erfarenheten ger oss möjligheten att på bästa sätt hjälpa våra kunder med städ och flytt. Bland vårt tjänsteutbud hittar ni allt från företagsstädning till flytthjälp. Vi arbetar med RUT-avdrag.

Tjänster

Till oss kan ni vända er för att få hjälp med det mesta som har med städning att göra. Mer specifik erbjuder vi tjänster såsom företagsstädning, hemstädning och kontorsstädning med mera. Utöver våra städtjänster erbjuder vi även hjälp med flytt i form av en flyttfirma. För att läsa mer om tjänsterna kan du klicka dig vidare på respektive tjänst här nedan.

Flyttstäd

Företagsstädning

Hemstäd

Kontorsstäd

Flyttfirma

Gymnasiegatan 2 Lgh 1302, 44248 Kungälv    info@daarserviceab.se  073-545 17 49

Gymnasiegatan 2 Lgh 1302, 44248 Kungälv
info@daarserviceab.se
073-545 17 49