Välkommen till

Daar Service AB

Hemstäd Kungälv

En ren och städad hemmamiljö är viktigt för kropp och själ. Ett smutsigt hem genererar allt mer bakterier och annat som kan vara skadligt för hälsan. Dock har inte alla tiden eller möjligheten att städa så ofta som man behöver. Därför erbjuder vi hjälp med hemstäd, så att ni kan få ett städat hem även om ni inte kan genomföra städningen själva.

När det kommer till hemstäd utgår vi från vår egen checklista. Givetvis får du som kund komma med önskemål, vi kommer då anpassa städningen så gott det går efter dem. Självklart är det även du som kund som bestämmer hur omfattande och ofta du vill att vi kommer och hjälper till.

Vi har erfarenheten och kunskapen som behövs för att kunna genomföra en professionell hemstädning med fina resultat. Med vårt arbete utgår vi från Kungälv men vi arbetar även i dess omnejd.

Ifall du är i behov av hjälp med hemstäd finns vi här för er! Kontakta oss redan idag så lägger vi upp en plan för städningen. Vill du läsa mer om tjänsten hittar ni mer information under Hemstäd.

Om oss

Ett kompetent städföretag

Välkommen till oss på Daar Service AB! Vi är ett städföretag med mångårig erfarenhet i ryggen. Den erfarenheten ger oss möjligheten att på bästa sätt hjälpa våra kunder med städ och flytt. Bland vårt tjänsteutbud hittar ni allt från hemstäd till flytthjälp. Vi arbetar med RUT-avdrag.

Tjänster

Till oss kan ni vända er för att få hjälp med det mesta som har med städning att göra. Mer specifik erbjuder vi tjänster såsom hemstäd och kontorsstädning med mera. Utöver våra städtjänster erbjuder vi även hjälp med flytt i form av en flyttfirma. För att läsa mer om tjänsterna kan du klicka dig vidare på respektive tjänst här nedan.

Flyttstäd

Företagsstädning

Hemstäd

Kontorsstäd

Flyttfirma

Gymnasiegatan 2 Lgh 1302, 44248 Kungälv    info@daarserviceab.se  073-545 17 49

Gymnasiegatan 2 Lgh 1302, 44248 Kungälv
info@daarserviceab.se
073-545 17 49