Välkommen till

Daar Service AB

Kontorsstädning Borås

En städad och ren arbetsmiljö bidrar allt som oftast till en större trivsel och även ett större lugn. Däremot har inte alla tiden och möjligheten till att städa kontoret på egen hand. Därför finns vi här för att hjälpa er med kontorsstädning.

Genom att anlita oss för kontorsstädning slipper ni oron och stressen som städningen kan medföra. Vi kommer genomföra just den städningen som behövs på ert kontor. Vår städhjälp leder till att ni fullhjärtat kan fokusera på era arbetsuppgifter utan att behöva oroa er eller stressa för att hinna med städningen.

Vi har erfarenheten och kunskapen som behövs för att kunna genomföra en professionell kontorsstädning med fina resultat. Med vårt arbete finns vi tillgängliga för er i bland annat Borås med omnejd. Skulle det finnas några speciella önskemål eller behov tar vi självklart till oss dem och anpassar arbetet efter dem.

Ifall du är i behov av hjälp med kontorsstädning finns vi här för er! Kontakta oss redan idag så lägger vi upp en plan för städningen. Vill du läsa mer om tjänsten hittar ni mer information under Kontorsstäd.

Om oss

Ett kompetent städföretag

Välkommen till oss på Daar Service AB! Vi är ett städföretag med mångårig erfarenhet i ryggen som arbetar i området kring Borås och Göteborg. Den erfarenheten ger oss möjligheten att på bästa sätt hjälpa våra kunder med städ och flytt. Bland vårt tjänsteutbud hittar ni allt från kontorsstädning till flytthjälp. Vi arbetar med RUT-avdrag.

Tjänster

Till oss kan ni vända er för att få hjälp med det mesta som har med städning att göra. Mer specifik erbjuder vi tjänster såsom hemstäd och kontorsstädning med mera. Utöver våra städtjänster erbjuder vi även hjälp med flytt i form av en flyttfirma. För att läsa mer om tjänsterna kan du klicka dig vidare på respektive tjänst här nedan.

Flyttstäd

Företagsstädning

Hemstäd

Kontorsstäd

Flyttfirma

Gymnasiegatan 2 Lgh 1302, 44248 Kungälv    info@daarserviceab.se  073-545 17 49

Gymnasiegatan 2 Lgh 1302, 44248 Kungälv
info@daarserviceab.se
073-545 17 49