Flyttstäd

Vi underlättar flytten

Själva faktumet att flytta är för vissa det bästa som finns medan andra tycker det är det värsta som finns. Har du en flytt framför dig som du vill ha hjälp med? Då finns vi här för dig.

En flytt ska inte behöva vara komplicerad, långdragen eller utmattande. För att underlätta för dig under din flytt erbjuder vi hjälp med flyttstäd. 

Genom att anlita oss för flyttstäd har du en sak mindre att tänka på. Du kan fokusera helhjärtat på att flytta ditt bohag samt komma på plats i ditt nya hem.

Vår flyttstädning sker när du har tömt din gamla bostad. Vi ser då till att genomföra flyttstädningen på bästa sätt, så att du inte behöver tänka på det.

Flyttstädning av kök

– Avtorkning av belysning

– Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under

– Rengöring av spis in- och utvändigt, inklusive ugnsplåtar

– Köksfläkt rengöres, inklusive dess ventiler

– Skåp, lådor och bänkar rengöres både ut- och invändigt

– Diskmaskin rengöres in- och utvändigt

Flyttstädning av bostadsrum

– Rengöring av samtliga golv

– In- och utvändig rengöring av garderober

– Rengöring av kontakter, dörrar, karmar, element och fönsterbrädor

Rengöring av badrum och toalett

– Rengöring av kakelväggar

– Rengöring av golvbrunnar och ventiler

– Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen

– Avtorkning av belysning

– In- och utvändig rengöring av toalettstol, badkar och jacuzzibadkar

– Torktumlare, tvättmaskin, samt torkskåp rengöres in- och utvändigt

Att tänka på inför flyttstädningen

Vi tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Tänk dock på att hemmet bör vara helt tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra städningen på ett bra sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade avstängda och utdragna så att vi kommer åt att städa. Om det finns befintliga skador, som exempelvis fönster som inte går att öppna eller trasiga vitvaror, är det viktigt att du meddelar oss om dessa innan vi påbörjar städningen. Tänk också på att meddela oss om du vill att vi städar biytor såsom balkong, förråd eller garage eftersom detta bör beställas innan vi påbörjar städningen. När du beställt tjänsten kommer du att få en detaljerad orderbekräftelse där du kan se vad som gäller för just din bostad. Det kan variera beroende på omfattning, storlek och skick, så vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Nöjd kund-garanti

Vår garanti innebär att vi åtgärdar det i vår flyttstädning som du inte är nöjd med. Reklamationer måste anmälas till oss inom tre arbetsdagar från städtillfället.

RUT-avdrag

Tjänsten flyttstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan.

Gymnasiegatan 2 Lgh 1302, 44248 Kungälv    info@daarserviceab.se  073-545 17 49

Gymnasiegatan 2 Lgh 1302, 44248 Kungälv
info@daarserviceab.se
073-545 17 49