Välkommen till

Daar Service AB

Flyttstäd Kungälv

Att flytta ska inte behöva vara komplicerat, utmattande eller långdraget. För att underlätta din flytt erbjuder vi hjälp med flyttstäd. Anlitar du oss för detta har du en sak mindre att tänka på och kan därmed fokusera helt på att flytta ditt bohag och sedan komma på plats i din nya bostad.

Vi har erfarenheten och kunskapen som behövs för att kunna genomföra en professionell flyttstädning med fina resultat. Flyttstädningen kan starta så fort du har tömt din gamla bostad. Med vårt arbete utgår vi från Kungälv men vi arbetar även i dess omnejd. Skulle det finnas några speciella önskemål eller behov tar vi självklart till oss dem och anpassar arbetet efter dem.

Ifall du är i behov av hjälp med flyttstädningen finns vi här för er! Kontakta oss redan idag så lägger vi upp en plan för städningen. Vill du läsa mer om tjänsten hittar ni mer information under Flyttstäd.

 

Om oss

Ett kompetent städföretag

Välkommen till oss på Daar Service AB! Vi är ett nystartat städföretag med mångårig erfarenhet i ryggen. Den erfarenheten ger oss möjligheten att på bästa sätt hjälpa våra kunder med städ och flytt. Bland vårt tjänsteutbud hittar ni allt från flyttstäd till flytthjälp. Vi arbetar med RUT-avdrag.

Tjänster

Till oss kan ni vända er för att få hjälp med det mesta som har med städning att göra. Mer specifik erbjuder vi tjänster såsom flyttstäd, hemstädning och kontorsstädning med mera. Utöver våra städtjänster erbjuder vi även hjälp med flytt i form av en flyttfirma. För att läsa mer om tjänsterna kan du klicka dig vidare på respektive tjänst här nedan.

Flyttstäd

Företagsstädning

Hemstäd

Kontorsstäd

Flyttfirma

Gymnasiegatan 2 Lgh 1302, 44248 Kungälv    info@daarserviceab.se  073-545 17 49

Gymnasiegatan 2 Lgh 1302, 44248 Kungälv
info@daarserviceab.se
073-545 17 49